Fau Advocaten

FAU Advocaten is een advokatenbureel, gevestigd in Torrevieja en is gespecialiseerd in de dienstverlening in onroerend goed en dit aan de Spaanse Costa Blanca. Wij zijn al 15 jaar op de markt, en dit is dus ook onze belangrijke waarborg, en dit samen met een geindividualiseerd professionele behandeling op administratief en juridisch gebied. Wij willen ons klienteel begeleiden, hun het leven vergemakkelijken en op de eerste plaats hun belangen verdedigen en dit op elk moment van hun verblijf in Spanje en ook indien nodig in hun eigen land.


Het klienteel van FAU Abogados kunnen met een lange lijst van diensten rekenen, zodat zij werkelijk tevreden zijn en ook weten dat ons team hun werkelijk op elk moment bijstaat. Wij zijn experten in Civiel Recht, Urbanistisch Recht, Beheer van Gemeenschapseigendommen, het oprichten van Vennootschappen, Internationale en Europese situaties. Waarom komt U niet even langs In onze handen hebben wij de oplossing voor Uw probleem.


ADMINISTRATIE

Beheer van eigenschappen en eigenschappen.

ADVIES

Juridisch advies en beheer van uw aankoop van onroerend goed.

VERBLIJF en INTEGRATIE

Verblijf en integratie in de plaats van je tweede woning.

Over Ons

Ons bedrijf komt voor uit een immobilien beheer kantoor Navarro & Aragon ( Advokaten –Onroerend goed beheerders), vooral gespecializeerd in legaal advies voor kleinere en grotere eigendommen, met een grote en lange ervaring in de sektor.

Het kantoor “Fau” heeft de bedoeling de klienten bij te staan, zowel Spaans nationaal, als buitenlanders in verband met het beheer en de goede afloop van hun aankoop, niet alleen het kopen zelf van het onroerend goed, ook hun te helpen in verband met hun verblijf en integratie in Spanje.

ERVARING

100%

PROFESSIONALITEIT

100%

VERTROUWELIJKHEID

100%

GEPERSONALISEERDE BEHANDELING

100%
Immobilien Sektor Civiel Administratie Van Communautaire Eigendom
Stichting Van Vennootschappen   Internationaal en EuropeesLocatie kaartNeem contact met Ons op

Wij staan ​​tot uw beschikking voor elke vraag of twijfel die u nodig hebt. Stuur ons een e-mail of u kunt ons bellen op onze telefoon. We zullen u graag helpen.

Contact Informatie.